(Видео) Новата кампања Reimagination, на Прада

Италијанскиот моден бренд Прада со фотографии за кампања пролет / лето 2018 ни дава делумен вовед во оригиналните и автентични фустани.

За фантастичната кампања наречена „Reimagination", беше задолжен за тим од креатори како што се американскиот фотограф Итан Џејмс Грин, Алекс Арајт и уметничкиот директор Џовани Бјанко, додека на фотографиите се прикажани познатите модели на Лија Камбеде и Амбер Валета.

Погледнете го видео клипот за кампањата.