(ВИДЕО) Жирито во транс: Мими од Велес со „Судбо моја" направи бум во „Ѕвездите на Гранд"

Во последната емисија од 3 - от круг на „Ѕвездите на Гранд" се појавија 5 Македонци. За тројца од нив ова беше среќна вечер, па така Гоце Бошковски, Марио Арангеловски и Мими Јовановска ќе можеме да ги гледаме во следниот круг. 

Од сите нив особено се истакна Мими, која уште со изведбата на прва песна „Судбо моја" го освои жирито, кое постојано ја бодреше и аплаудираше во текот на изведбата. „Мими ти си лек" - искрено ѝ посочи Вики Миљковиќ.