ВО ЖИВО ОД ВЕВЧАНСКИОТ КАРНЕВАЛ: Интересни маски

И оваа година 13-ти јануари ден пред дочекот на старата Нова година е резервиран за познатиот традиционалниот Вевчански карневал.

Охридскиот Шило магазин со снимка „во живо“ од местото на настанот.