Знаци кои лесно се враќаат кај бившите партнери

Бик и Вага

Родените во овие знаци ја сакаат романтиката.  Тие сакаат да веруваат дека постои сродна душа и често се во состојба со розови oчила да гледаат на своите бивши партнери. Затоа, им простуваат за она  што го направиле. 

Рак и Риби

Родените во овие знаци се многу чувствителни личности кои често дозволуваат носталгијата да предвладее со нивните чувства. Филм, песна, серија – било што може да ги потсети на нивните поранешни партнери. Тие сакаат да останат во сигурна зона и постојано да се враќаат кај нив. Често се свесни за огромната чувствителност и затоа и се обидуваат да го искористат тоа.