-25% попуст на најпродаваните линии од парфемите „Gucci“ во „Schatze Парфимерии“

Секој од нас е заљубен во некој мирис што влијае на неговите сетила и предизвикува пријатни сензации. Секоја жена била во ситуација да почувствува машки парфем.  Интересен факт е дека имаме меморија која го доловува индивидуалниот мирис на луѓето со кои сме блиски, вклучувајќи ги и нивните парфеми. Дури и ако не гледаме или слушнеме, можеме да чувствуваме и препознаеме само една личност по неговиот мирис. Покрај тоа, кога сакаме некого, почнуваме да го сакаме нивниот мирис.

Затоа е многу важно какви парфеми избирате,  за да ги користите. Некои луѓе сакаат слатки ароми, други силни и наметливи, други лесни и свежи, но секогаш оние што ја изразуваат нашата личност на одреден начин. Дали забележавте дека со користење на парфем долго време, престанувате да го мирисате т.е чувствувате? Како да стои на вас неколку минути и потоа испарува. Всушност, ова не е точно. Особено квалитетните, убави парфеми остануваат на нас во текот на денот. Сепак, се навикнуваме на овој мирис и станува неостварлив во нашите сетила. Сепак, не се чувствуваат сите други на тој начин. Тие секогаш го „земаат“ нашиот мирис и го кодираат во нивна меморија.

Токму такви парфеми кои засекогаш остануваат врежани во меморијата на секој маж и жена се оние на светски познатиот бренд „Gucci“ кои во моментов се со неверојатни -25% попуст во парфимериите „Schatze“. 

Може да ги купите во нивните 10 парфимерии:
- Буњаковец, бул. Партизанска до дежурниот Зегин
- ТЦ Бисер
- Плоштад Јадран наспроти Еуростандард Банка, позади Хотел Marriott
- Retail Point Park – Чаир
- Тетово Центар, веднаш до сендвичарата Шатци
- Тетово Palma Mall
- Гостивар, наспроти Импортане
- Куманово Центар, до Тутунска Банка
- Битола - Плоштад Магнолија, спроти Central Café.
- Охрид – спроти IT Café, кај скаличките.