Неделен хороскоп: Понеделник многу лош ден за овие знаци, кој ќе се радува до петок?

Овен

Оваа недела потрудете се да го извлечете најдоброто од себе. Случувањата кои ќе ги искусите ќе ви бидат од големо значење во понатамошната иднина. Оваа недела исто така, Меркур ќе ви донесе позитивни вибрации и подобрување на вашата финансиска состојба. Вашиот среќен ден оваа недела е понеделник.

Бик

Вашата тврдоглавост нема да ве направи подобра личност, ниту да ви донесе плус поени кај другите. Потрудете се да го прифатите секој совет, како и секоја критика. Во среда, изненадете го партнерот со подготвување на вкусна вечера, тој ќе ви биде благодарен за тоа. Кон крајот на неделата очекувајте повик од личност со која не сте биле во контакт подолго време.

Близнаци

Внимателно ја анализирате комплетната ситуација на работната сцена од различни аспекти и ги проценувате своите можности. Важно ви е да дефинирате вистински професионални вредности и да ги остварите своите цели. Посветете внимание на корисните информации. Доколку некој ве наведува на слободно емотивно изразување, прифатете добар поттик


Следна страна