Астролозите тврдат: Жените во овие хороскопски знаци ги држат мажите под целосна контрола

Шкорпија

Шкорпијата е командант по природа. Неговата опсесивна и педантна природа плус желбата да доминира го наведуваат да полуди ако нешто тргне наопаку. Или барем тој смета дека нешто тргнало наопаку.

Всушност, шкорпиите бараат несомнена послушност и совршено извршување на нивните директиви.


Претходна страна  Следна страна