Атиџе на заболекар: Медената уште повеќе се разубавува

Атиџе Муратова стана вистинска ѕвезда во Македонија. Со појавувањето во филмот „Медена земја“ ги освои симпатиите на сите. По филмот, целиот живот ѝ се промени, од нова куќа, нова фризура, нова облека... Најмногу заслужна за ова е пејачката и водителка Сузана Турунџиева која ѝ помага на секој чекор, а тие две неодамна снимија и заедничка песна. 

Мора да се забележи дека Атиџе е променета на позитивно. Таа секако го заслужува тоа. 

Сузе на својот Инстаграм профил сподели фотографија на која се гледа дека Атиџе е на заболекар и напиша: Не постојат случајни насмевки... Постојат само насмевки за кои се заслужни добрите стоматолози...