Цеца изгледа како девојче: Во екстра кратко фустанче кое премногу открива

Една од најпопуларните балкански ѕвезди Светлана Цеца Ражнатовиќ иако има 48 години, изгледа како двојно помлада девојка.

За новогодишната ноќ, таа избра екстра кратко фустанче со светки и реси, кои повеќе открива, отколку што сокрива.

Колешките ѝ потврдија дека изгледа одлично.