Часовник на неделата: Совршен Tissot Lovely - моден аксесоар кој може да го приспособите според вашата облека

Часовник на неделата: Совршен Tissot Lovely - моден аксесоар кој може да го приспособите според вашата облека 

Нежен, женствен, софистициран часовник кој може да се приспособи на вашата гардероба со менување на каишките.

Боите се пролетно - летни одлични за претстојната сезона, а куќиштето на часовникот е нежно, со бела освоа и златни детали.

Одличен моден додаток за смели дами, кои не се плашат да експериментираат.

*кликнете на фотографијата за повеќе информации

Овој и уште многу други часовници ќе ги пронајдете во продавниците на Божиновски, или он лајн на нивната веб страна.


ПР објава