Часовник на неделата: Tissot Chemin des Tourelles - за дами кои сакаат безвременска елеганција

Часовникот TISSOT CHEMIN DES TOURELLES е исконско модно парче кое олицетворува луксуз и безвременска елеганција. 

Коженото црвено ременче на часовникот му дава луксузен изглед и го прави моден додаток кој е печат за дами кои знаат што сакаат и не се плашат во експериментирањето.

*кликнете на фотографијата за повеќе информации

Часовникот може да го најдете во продавниците на Божиновски или онлајн на нивната веб - страница.


*ПР објава