Часовник на неделата: TISSOT PR100 - нежен и модерен

Нежен и модерен, во светла боја идеална за зимски комбинации. 

Ова е дефинитивно часовникот што мора да го имате оваа сезона.


*кликнете на фотографијата за повеќе информации

Часовникот може да го најдете во продавниците на Божиновски или онлајн на нивната веб - страница.

*пр-објава