Часовник на неделата: TISSOT TRADITION - класика која никогаш не излегува од мода

Оваа недела ви предлагаме часовник кој буквално никогаш не излегува од мода.

Станува збор за класика која може да ја носите во секоја пригода и со секаква модна комбинација. „Tissot Tradition“ е безвременски часовник и инвестиција со која нема да погрешите.

* кликнете на фотографијата за повеќе информации


Овој и уште многу други часовници ќе ги пронајдете во продавниците на Божиновски, или он лајн на нивната веб страна.


*пр-објава