Четирите најпопуларни српски пејачки: Но која годините најмногу ја промениле?(ФОТО)

Лепа Брена, Драгана Мирковиќ, Светлана Цеца Ражнатовиќ и Јелена Карлеуша - некогаш и денес, но која најмногу се променила?

Секое од овие звучни имиња заслужено постои на регионалната сцена по десетици години.Од времето на Југославија па и до ден денес, може да се рече дека овие четири пејачки беа и останаа најпопуларни, секогаш со новости на сцената, од изглед до музички стилови и имаат изградено свои армии од обожаватели.

Дали и колку се сакаат или мразат една меѓу друга не навлегуваме, но овој пат решивме да провериме како изгледале некогаш и денес и да видиме која всушност најмногу се променила во текот на годините.


Според вас која од нив најмногу се променила?