Дневен хороскоп: Овој четврток прилив на пари за неколку знаци, три други да внимаваат на здравјето

ЛАВ

Ве чека деловна средба, каде одлично се забавувате. Добивате и прилив на пари кога се чувствувате добро. Уживате во лежерен флерт и не забележувате дека вашиот сопружник не е среќен. Болки во грбот се можни.

ДЕВИЦА

Вие сте задоволни со резултатите од вашата работа. Незадоволни сте затоа што ви треба долго време да ги надминете тешкотиите. Емотивно сте неисполнети затоа што не успевате да најдете соодветен партнер. Циркулацијата е слаба.

ВАГА

Вашите финансии се стабилни. Си дозволувате да работите некои работи од чист идеализам и желба да помогнете некому. Ако сте слободни, ве чека нов познаник со личност од странство. Главата е многу чувствителна.

ШКОРПИЈА

Вие сте многу вредни и паралелно или имате повеќе работни места или повеќе обврски. Ако сте слободни, ве чека нов познаник преку работа. Вашето здравје е чувствително. Грижете се за бубрезите, главата и гениталиите.

СТРЕЛЕЦ

Внимавајте на тајните непријатели на работа. Ве гледаат и се подготвуваат да ве нападнат. Врската напредува добро. Другата страна е склона кон флерт, но вие не ја обвинувате за тоа, бидејќи сте сигурни во вашата врска. Здравјето е стабилно.


Претходна страна  Следна страна