Дневен хороскоп за 22 септември: Идеален ден за остварување на посакуваното за повеќе знаци

Лав

Потребно е да ги „помирите“ мислите и чувствата, но и да го зачувате личното достоинство пред личност која добро ве познава. Вознемирени сте поради новите деловни настани и делувате збунето. Нема причина да ризикувате.

Девица

Импулсивно реагирате кон блиска личност, мора да имате трпение и разбирање за нечии слабости. Дипломатијата понекогаш станува неизбежна, но во желбата да оспорите нечие мислење ви недостига вистинската мерка.

Вага

Љубовните желби можете да ги исполните со решение. Уживајте во убавите работи со блиска личност. Некој ги загрозува вашите деловни интереси, но нема причина повеќе да се грижите. Почекајте подобар момент кога ќе ги постигнете своите намери.

Шкорпија

Повнимателно анализирајте ја саканата личност за да дешифрирате некои од скриените пораки или намери. Понекогаш треба да го користите шаховското правило „допрено-отстрането“. Соработниците очекуваат да дејствувате ефикасно и доволно снаодливо.


Претходна страна  Следна страна