Дневен хороскоп за четврток: Добар финансиски ден за Шкорпиите, пеколен ден за четири знаци

Овен 
Во четврток ќе упорно ќе се обидувате да докажувате нешто и најверојатно нема да помине денот непречено. Не влегувајте во спор без завршница и не се конфронтирајте. Можно е сосема незаслужено да сносите казна и навредливи епитети. 

Бик 
Многу луѓе  ќе се загрижат за одвоеноста во врска со некое поседување - веројатно недвижен имот. Денес во принцип е ден за спорови кај вас, а тие ќе се пренесат од личниот во професионалниот живот или обратно. 

Близнаци  
Правдата не е диктирана и наметната од другите. Таа е неприкосновена и иста за сите. Денес, многу од Близнаците ќе се обидат да го направат токму тоа, без да се грижат дека нивната правда можеби не е сосема фер. Така ќе создадете проблеми. 

Рак  
Денес вашите успеси се ограничени на поле на службените должности. Некои од вас, сепак, ќе претрпат финансиски загуби. Вие едноставно немате потреба од експерименти денес. 

Лав  
Вашите бизнис обврски денес се меч со две сечила. Во едниот случај дејствијата колку и да ви се вредни, треба да бидат поддржани со голема внимателност, бидејќи е можно да ве измамат со пари или документи. Во другиот случај, тие имаат влијание врз вашиот ангажман, каде што ситуацијата е нејасна. 

Девица  
Денов е исполнет со пречки за многумина од вас, но со повеќе упорност ќе се справите. Не отфрлајте бенефиции денес. Може да победите, но од овој профит наскоро ќе плаќате, многу повеќе отколку што заработувате. 


Следна страна