Дневен хороскоп за петок: Еден знак ќе се соочи со предизвици

Лав

Можно е да имате помал конфликт на деловно поле и дека истиот нема лесно да го решите. Можни е голема дистанца помеѓу вас и саканата личност. Загрижени сте бидејќи вашата врска никако не може да се врати на старо.

Девица

Пред вас е период полн со деловни предизвици. Важно е да се потрудите да поработите на концентрацијата. Можно е понекогаш да сте прилично љубоморни и на партнерот да му смета ставот кој го покажувате во односот со него.

Вага

Најдобро е ништо да не форсирате и на деловно поле да покажете трпение за некои работи да може да се разрешат. Пробајте да го промените својот пристап кон партнерот. Дококлу сакате врската да ви опстане бидете подготвени на компромиси. 

Шкорпија

Немојте да дозволите било кој да влијае на вашата работа. Важно е во наредниот период да ја слушате само својата интуиција. Можно е да сте подготвени да бидете многу флексибилни. Вашата љубовна ситуација бара мало прилагодување.


Претходна страна  Следна страна