Ексклузивно: Тамара Тодевска е бремена

Македонската поп-ѕвезда Тамара Тодевска е бремена по вторпат. Популарната пејачка ја потврди убавата вест за „Женски Магазин“. 

-Точно е. Се` уште не знаеме дали е момче или девојче, ама пресреќни сме. Хана ќе си има друштво – ни изјави таа. 

Тодевска и нејзиниот сопруг Александар Димитровски првпат станаа родители во април 2016 година. 

Ѓ.С.