Емоции на сите страни: Дечињата од „Светот на Колорес“ со звршна приредба

Минатата сабота беше можеби една од најемотивните за дечињата од приватните градинки „Светот на Колорес“ .

Дечињата имаа завршна приредба, а со настапи учествуваа сите дечиња од 18 месеци до 6-годишна возраст со која им посакаа среќно од есен во училишните клупи на идните првачиња.

За секоја пофалба е трудот и посветеноста на целиот тим во градинките кои се погрижиле со изведбите на дечињата и уникатните костими да им останат во сеќавање убави спомени.

Громогласните аплаузи беа награда за дечињата од воодушевените лица на публиката од родители кои гордо ги покажаа овациите.

Со среќа во училишните клупи идни првачиња!


*Пр објава