(ФОТО) Ќерката на Амернис Нокшиќи е вистинска убавица

Поголемата ќерка на актерката Амернис Нокшиќи и новинарот Борјан Јовановски порасна во вистинска убавица.

Познатата актерка во интервју за „Женски Магазин“ ни откри дека Бора е заинтересирана за уметноста како мама. Помалата ќерка Каја, пак, многу сака да се грижи за животните.