(ФОТО) 1.000 долари на час: Деми Ловато и нејзиното момче ја изнајмија „Невидливата куќа“

Пејачката и нејзиното момче поминаа викенд на познатото место.

Деми Ловато не штедеше за неодамнешниот викенд одмор.
Таа и нејзиното момче, Макс Ерих, останаа во Jошуа  во познатата „Невидлива куќа“.

Невидливата куќа изгледа повеќе како облакодер отколку како вистински дом. Но, масивниот простор опфаќа три спални соби, четири купатила и затворен базен.

За фотографиите и целосниот текст, продолжете на Хаштаг.мк