(ФОТО) Фановите му го скандираат името: Лозано растура во Охрид

Со вресоци и овации, фановите го пречекаа Влатко Лозаноски-Лозано чиј концерт е во тек во Охрид. Лозано е првиот домашен пејач кој одржува концерт на стадионот "Билјанини извори". Тинејџерите од првите редови му го скандираат името. Публиката топло ги пречека и неговите гостинки, Антониа Гиговска и Лина Пејовска. М.Џ.