(ФОТО) Ќерките на Гавазова ја наследија убавината на мајка си

Емили и Селена ги дели само една година разлика, а уште од мали години и двете се изложени пред очите на јавноста. Нивната мајка Сузана поретко споделува фотографии од нив, а истите се доказ дека тие ја имаат наследено убавината на мајка си.


Фолк пејачката Сузана Гавазова на својот „Инстаграм“ сподели фотографии од ќерките. Девојчињата пораснале во вистински убавици. Исто така, пејачката сподели со своите следбеници дека ужива во својот роден град Струмица, но покажа и како ја одржува својата фигура.