(ФОТО) ЛЕПА БРЕНА ЈА ЗАМЕНИ: КОЈА Е ПРВАТА ЖЕНА НА БОБА ЖИВОЈИНОВИЌ?

Првата сопруга на Боба Живојиновиќ и мајката на Филип кој лани се ожени со популарната пејачка Александра Пријовиќ, ретко се појавува во јавноста, а со нејзиниот изглед секогаш пријатно изненадува.

Зорица е навистина убава жена, а како што изјави и самата Брена, тие две одлично комуницираат и покрај фактот што во различни фази од животот љубеле ист маж.  

Живее во САД каде што нејзиниот син често ја посетува.

Токму на неговата венчавка го украде вниманието на фоторепортерите со впечталив зелен фустан.