(ФОТО) Мажот со кој Александра Радовиќ има ќерка: Претходно беше верен со Јована Јоксимовиќ

Како што пишуваа медиумите во тоа време, двојката се разделила веднаш по породувањето на Александра

Александра Радовиќ со години го чува својот живот подалеку од очите на јавноста и претежно зборува само за нејзината работа, така што деталите за нејзината приватност се многу непознати.

Сепак, еден дел од нејзиниот љубовен живот е одамна познат: една од најталентираните пејачки во регионов, ја доби ќерката Нина со бизнисменот Александар Зеремски.

Како што во тоа време пишуваа медиумите, двојката ја криеше врската долго време, а после една година љубов станаа родители. Сепак, околу еден месец и половина откако се роди нивната ќерка Нина, беше напишано дека ставиле крај на нивната врска, а Александра никогаш не зборуваше за причините за разделбата.

Фото: DAMIR DERVIŠAGIĆ ZA KURIR

Зеремски од претходниот брак има уште две ќерки, а пред да стапи во контакт со пејачката, беше познат како вереник на презентерката Јована Јанковиќ, која денес ја знаеме како Јована Јоксимовиќ, сопруга на пејачот Жељко.