(ФОТО) Новогодишна еуфорија: Сара Мејс и Димитар украсија раскошна елка

Денес започнува месец кој носи најмногу радост. Месецот во кој ја испраќаме 2020 (за сите нас не многу пријатна година) и се сеќаваме на убавите, лошите, среќните, тажните, сите моменти коишто ни ја одбележаа годината. Но, пречекот на Нова година не би бил ист, доколу околку нас нема украсено новогодишна елка и семејна атмосфера.

Водителот Димитар Атанасовски, сопруг на пејачката Сара Мејс, на Инстаграм сподели Стори од нивната Новогодишна елка. На сторито во позадина оди и познатата Божиќно-Новогодишна песна која го дополнува целиот амбиент.


Фото: Инстаграм/dimitaratanasovski/saramache_official

Можеби ќе ве интересира:

(ФОТО) Прво шишање на ќерката: Дали ќе има фризура како мама Сара Мејс?