(ФОТО) Одлична за секој облик на лице: Од Ким Кардашијан до Ана Винтур, сите ѕвезди полудеа за оваа фризура

Фризурата Боб е повторно јактуелна, а тоа е поткрепено со фактот дека скоро сите холивудски убавици решиле да одат на ваков вид фризура.

Брзо стана актуелна и стана вистински хит, според стилистите за коса. Добрата работа е што овој вид фризура е одлична за секого. Ако размислувате да го промените вашиот стил, тогаш оваа фризура е одлична.

Единствено што треба да имате во предвид е должината на боб фризурата. Ако имате тркалезна форма на лицето, одберете должина под брадата, и ако имате издолжено лице, малку пократка верзија на боб фризура ќе изгледа одлично на вас.

Оваа форма изгледа многу привлечна и е лесна за одржување.

Многу од познатите дами го носат овој стил.

Ако некој знае што е во тренд, тогаш тоа е Ким Кардашијан.

Ана Винтур, уредничка на „Вог“, е верна на оваа фризура со години, и ако одобри стил, тогаш сигурно е дека ја одобрува боб фризурата.