(ФОТО) Пролетен тренд број 1: Нежна палета на бои со кои домот ќе ви изгледа како од списание

Ако сакате во домот да внесете пролетна свежина тоа може да го направите со неколку детали во пастелни бои: украсни перници, прекривачи, столици и слично.

Пастелните нијанси влијаат смирувачко и во тоа може да се уверите уште на прв поглед во фотографиите кои ви ги пренесуваме .

Освежете го животниот простор со најубави пастелни тонови.