(ФОТО) Сашко Коцев на свадбена прослава со сопругата Смиљана

Познатиот актер Сашко Коцев и неговата сопруга Смиљана присуствуваа на свадбна прослава во еден скопски ресторан, па по тој повод се појавија и фотографии на социјалните мрежи. 

На една од фотографиите во описот стои „Кумановци у Скопље!“, а на втората фотографија пишува „Оженимо га човека“, каде може да се забележи и неговата сопруга Смиљана. 


Парот за оваа пригода одбра елегантно издание, а не се сомневаме дека атмосферата на свадбата била на највисоко можно ниво, особено ако се земе во предвид фактот дека Коцев бил дел од прославата. 


Фото: Фејсбук