(ФОТО) Спремни за Оскар: Атиџе во традиционални шалвари

Екипата на „Медена земја“ е подготвена за црвениот килим на Оскарите. Сите очекувавме да ја видиме Атиџе која изгледа совршено во традиционални шалвари. Одлично изгледа и Тамара Котевска, а машкиот дел од екипата се одлучи за проверена варијанта - смокинзи со пеперутка вратоврска, со дизајнерски потпис на ателје „Кокев“.