(ГАЛЕРИЈА) Десет пролетни трендови за венчавка од соништата

Пролетта е идеална сезона за венчавки, а ние ви претставуваме топ 10 трендови кои ќе ви помогнат да имате тренди венчавка од соништата.

Венчаници со високи јаки


Торти со смокви


Машки костуми без вратоврска


Неуредена пунџа топ фризура


Бар со пецива


Билки во саксии


Прстен од моисанита

Сјај за усни

Конфети