(ГАЛЕРИЈА) ЕЛЕНА РИСТЕСКА ПОВТОРНО НА МИКОНОС

Елена Ристеска втора година по ред летува на Миконос. Во еден од најатрактивните грчки острови, познат по спектакуларните забави, познатата пејачка ужива со блиски пријатели. Со фотографиите од плажа што ги објави на социјалните мрежи Ристеска уште еднаш покажа дека е во топ-форма.