(ГАЛЕРИЈА) СИТЕ ГЛЕДАА „ДИВИОТ АНГЕЛ“, КАКО ДЕНЕС ИЗГЛЕДА НАТАЛИЈА ОРЕИРО?

Ја имаше главната улога во една од најгледаните теленовели емитувани кај нас. Ретко кој пропушташе епизода од хит-серијата „Дивиот ангел“, љубовната приказна за Милагрос и Иво која со денови се праскажуваше во училиште или на работното место. Сите се сеќаваат на Наталија Ореиро, уругвајската пејачка, актерка и модна дизајнерка која ја отпеа и насловната нумера Cambio Dolor. Како таа изгледа денес погледнете во продолжение.