Го носат истиот костим: Ќе се замислите која е мајка која е ќерка (ФОТО)

Тие се македонската Моника Белучи и Дева Касел

Светлана Црнокрак е една од првите манекенки во Македонија, таа е олицетворение на македонската убавина, велат, годините за неа се само број, а на нејзиниот изглед можат да ѝ подзавидат многу девојки.

Нејзината постара ќерка пак Моника тргна по нејзините стапки, а и како не, кога потполно ја наследи убавината на мајка си.

Овој пат мајката и ќерката за различен настан носеле ист костим- светкав во три дела.

Буквално ќе се замислите која е мајка, а која е ќерка?


Што мислите на која подобро ѝ стои?