#ГотвимеДомаСоЖенскиМагазин: Домаќинки пратете нѝ рецепти

Женски Магазин со уште една идеја и прекрасна иницијатива за сите вредни домаќинки по дома. Името ѝ е #ГотвимеДомаСоЖенскиМагазин.

Може да учествувате сите! 

Едноставно е: 

- Изберете го вашиот омилен рецепт

- Пратете ни фотографии од постапката на приготвување

- Напишете го рецептот за да го споделиме со сите читателки

Ајде дами, да покажеме дека седењето дома е интересно и дека знаеме да готвиме сè!

Пратете ги вашите рецепти на contact@zenskimagazin.mk

Ве очекуваме!

#СедамДомаЗа да готвам!