Хороскопски знак кој многу сака пари, но и жени: Чувајте се од нив

Тие многу сакаат пари и прифаќаат каква било работа на која можат да заработат. Но, тие немаат голема корист од тоа, затоа што не се доволно интелигентни за да можат на најпаметен начин да располагаат со заработените пари.

Ја мразат секоја ароганција и фалење, а мажите се баш такви кога станува збор за жените.

Трката за жени е императив за нив и тие се вистински господари во тоа. Тогаш тие знаат да зборуваат, но само онолку колку што нема да им пречи во текот на следната авантура.

Спротивно на тоа, тие се многу стабилни во бракот и се многу среќни што ги носат сите жртви.

Тоа е ЈАРЕЦ.