(ФОТО) Идеален „make up“ за ова лето

Марго Роби прва се прошета со овој „make up“ и ни покажа како треба да се нашминкаме кога ќе дојдат топли денови.

Црниот молив за очи е безвременски класик, но и белиот е вистинско освежување. Белиот молив за очи е најнов тренд во модата и стана многу популарен на социјалните мрежи.

Топлите денови се идеални за пробување на овој тренд кој очите ги прави поотворени и поголеми.

Шминекерите истакнуваат дека станува збор за „make up“ кој може да го носи секој, без оглед на бојата на очите, косата, тенот.