Искористете ја моќната енергија за исполнување на вашите желби: Во август се отвора портата на ЛАВ, среќа ќе има во изобилие

Шест работи ве очекуваат со отворањето на Лавовската порта на 8 август 2022 година - вака оваа енергија ќе влијае на нас

На 8 август владее нумеролошката низа 8-8 и астролозите посочуваат дека се отвора порталот Лавовска порта. Влијанието на оваа енергија ќе трае до 12 август, додека на 8 август е на врвот.

Секоја година, околу 8 август, Сонцето се среќава со светлата ѕвезда Сириус на небото на својот пат низ соѕвездието Лав. Овој феномен е познат како портал на Лавовска порта.

Еве кои 6 работи ви ги носи:

1. Заздравување на срцето - порталот Лавовска порта ја активира срцевата чакра. Тоа значи дека ова е моментот кога можете да се ослободите од старите емотивни рани, како што се чувствата на тага, жалење, вина... Ослободете се од лошите моменти од минатото кои влијаеле на вашите емоции.

2. Зголемена интуиција – Внатрешниот глас шепоти повеќе од вообичаено, сега имате можност поинаку да го видите и разберете светот. Слушајте што ви кажува чукањето на срцето.

3. Вибрации со висока енергија - Добиваме голем излив на енергија, што ни помага полесно да ги оствариме нашите амбиции. Поминете повеќе време во природа во овој период, тоа дополнително ќе ви ги зголеми вибрациите.

4. Слобода – имаме зголемено чувство за внатрешна слобода и сакаме да ја кажеме нашата вистина и да слушаме други вистини.

5. Мир и хармонија – Сакате да воспоставите мир и хармонија во вашиот живот, особено во односот со саканите. Можеби сега се поврзувате повеќе од вообичаено.


Фото: unsplash

Извое: најжена

До 10 Август: 3 хороскопски знаци ќе добијат неочекуван прилив на пари