Ја прескокнуваат секоја пречка во животот, не се откажуваат од соништа: Ова се најхрабрите знаци на Зодијакот

Овен

Владетел на Овнот е Марс, затоа е украсен со бестрашност и храброст. Овенот нема страв, тој секогаш пробува нови работи, секогаш мисли дека се‘ ќе заврши добро, што го прави одличен лидер. Не се залажувајте, сепак, на Овенот му се потребни такви ризици бидејќи неизвесноста и возбудата се неговата духовна храна.


Следна страна