Јуни ќе биде пеколен за овие 2 хороскопски знаци: Ништо нема да ви оди од рака

Бик

Можни се ненадејни загуби, неочекувани трошоци, поради што најдобро е да штедите и да бидете подготвени. Во наредниот месец е можно да има промени и во кариерата. Совет е да ги намалите трошоците.

Водолија

Претставниците на овој знак имаат еден голем недостаток - премногу сакаат да трошат пари. За жал, ќе мора да ставите граница на купувањето непотребни работи. Голема е веројатноста дека ќе имате некои дефекти во домот, а тоа дополнително ќе ви создаде дополнителни трошоци.