Кажува ли нешто „онлајн“ односот за чувствата?

Откако флертувањето се пресели во виртуелниот свет, сите се обидуваме да ги дешифрираме лајковите, срцињата на Инстаграм, коментарите, стикерите, сторињата, понудите за пријателство и останатите механизми за приоѓање на социјалните мрежи.

Се допишувате секоја вечер, но кога ќе се сретнете на училиште oдвај изустувате едно здраво - познато ти е ова нели? Однесувањето во реалниот и виртуелниот свет многу се разликува и тоа дополнително може да те збуни, пишува hashtag.mk 

Целиот текст прочитајте го ОВДЕ.