Кинески хороскоп за јуни 2023: На овие знаци ќе им доаѓаат ПАРИ од секаде

Дознајте што ви носи кинескиот хороскоп за јуни 2023 година и какви изненадувања ве очекуваат.

Стаорец (1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Секој месец има свои подеми и падови, но јуни ќе биде добар за вас. Вие сте во ваша моќ и елемент и ништо не може да ви застане на патот во јуни. Повеќето од вас започнаа нов потфат; другите треба да си веруваат повеќе и да го следат повикот или одлуката на своето срце до крај. Интересно е што некои аспекти од јуни во моментов се обвиткани со мистерија. Изгледа дека нешто ќе ве изненади, и ќе биде добро изненадување.

Вол (1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Ок, веќе некое време го потиснуваш итното поттикнување на вашата интуиција. Ги игнориравте повиците и не сакавте да бидете песимисти или да покажете нешто лошо, но се ќе си дојде на свое место овој месец. Ако можете да донесете одлука токму сега и таа одлука што ја одложувавте, ќе ви биде јасно и лошиот знак ќе ве заобиколи. За многумина од вас ова е поврзано со вашата работа. Сакате да се промените поради канцелариска политика или нешто друго. Не ја одложувајте вашата одлука. Не им застанувајте на патот кога имате работа со стаорецот од Зодијакот.

Тигар (1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Некои од вас треба да бидат многу внимателни кого ангажираат за да ви помогне да се преселите во друга земја или да управувате со вашите планови за патување. Ова е или измама или опасна ситуација. Верувајте му на вашето искуство и не донесувајте избрзани одлуки. Понекогаш се залажуваме и паѓаме во стапица затоа што сакаме да веруваме дека нешто е реално. Ова може да биде дури и во романтична ситуација кога плетете соништа за брак и деца со погрешна личност. Ако имате работа со прасе или змија, прочитајте ги и нивните хороскопи.

Зајак (1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Зајаци, ако чекавте да се појави вашата сродна душа, големи се шансите некој да дојде во јуни. Имате душевна врска со оваа личност од вашиот минат живот, но тоа нема веднаш да ви биде очигледно. Некои од вас ќе ги сретнете на работното место. Сепак, ова е нова личност. Некои можеби ќе одлучат да ги следат своите соништа или ќе ги прекинат врските што ве правела мали. Откако ќе го направите тоа, патот убаво ќе се отвори. Ако симболиката на лебедот ви значи, ова е дополнителна потврда.

Змеј (1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Змејови, колективната порака во отворањето на оваа статија ќе звучи вистинита за некои од вас, особено за лошите родители. Сетете се само на негативката која ја зароби Рапунзел во кулата. Можеби немате доволно простор во моментов за да преземете целосна контрола врз вашиот живот, но можете да планирате и да преземете акција во наредните недели и месеци за да го промените тоа. Внимавајте кому му го давате срцето, особено ако сте паднале на нечија убавина/прилика и сте го игнорирале гнилото срце одвнатре.

Змија (1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Не е важно кој е со тебе или против тебе. Исто така, не е важно дали ве отфрлаат или велат дека сте полни со себе и треба да се „смирите“. Не дозволувајте нивните себични мотиви да ве убедат да ја уништите вашата самодоверба. Можеби ова има некое посебно значење за некои од вас. Ако имате работа со хороскопски знак Свиња или сте заглавени во љубовна ситуација од трета страна, бидете повнимателни во своите постапки. Не дозволувајте вашиот занес да ве оддалечи од судбината.


Следна страна