Ќе кажат „ДА“: Хороскопски знаци кои на крајот на август ќе добијат понуда за брак

Бик

Вашиот свет ќе се промени во доста голема мера. Вие го заслужувате тоа. Го очекувавте ова доста долго време. Затоа, конечно ќе добиете предлог за брак. Возбудата и стресот што оди заедно со неа ќе ви открие оаза на мир. И ова е токму најдоброто време за да ја добиете посакуваната понуда. 


Претходна страна  Следна страна