Кога ќе ја видите Лила сега, ќе разберете дека годините се само бројки: Едноставно блеска

Нема друга како неа. Таа со години трае и е како виното, што постаро, тоа подобро. Без разлика дали користи скапи креми, напредна медицинска технологија или има јака шминка, едноставно изгледа топ. И тоа е за почит! 

Водителката Лила Филиповска и пред прагот на 50- те, изгледа заносно. Покрај тоа што се облекува вонсериски, барем за овие простори, се гледа дека исклучително добро се грижи и за своето тело и за своето лице. Токму најновите фотографии го покажуваат тоа. Едноставно блеска: