Која филмска хероина сте според вашиот хороскопски знак?

Филмовите се совршена забава кога нема што да се прави. Тие всушност можат да нè научат на вредни животни лекции, затоа што седмата уметност има голема моќ.

Честопати се случува да се препознаеме во филмска хероина и да се соживуваме со нејзината приказна како своја. Ова е најверојатно затоа што хероината може да биде ваш близнак по хороскопскиот знак.

Откријте која филмска хероина сте според вашиот хороскопски знак:Овен:

Ерин Броккович од филмот со исто име. Вие сте жена која знае сама да се бори со сите тешкотии.


Бик:

Елизабет Бенет од „Гордост и предрасуди“. Имате остар ум и брз јазик. Секогаш ја барате таа љубов што ве мотивира и инспирира.


Близнаци:

Бриџит Џонс од „Дневникот на Бриџит Џонс“. Вие сте чудна птица, постојано се барате себеси и не престанувате да сонувате.Следна страна