Копија една на друга: Бојана Скендеровски горда на сестра си Ивана (ФОТО)

Таа е нејзин пријател, потпора, сонце и засолниште. Таа е нејзината сестра. 

Не бадијала велат „крвта не е вода“, па така со право можеме да кажеме дека пејачката Бојана Скендеровски е копија на сестра си Ивана Атанасовска.

Бојана честопати знае да сподели момент на социјалните мрежи со семејството, а овој пат ја „уловивме“ нејзината сестра на стори на Инстаграм.

Бојана и Ивана неверојатно потсетуваат една на друга а тоа го докажува и оваа фотка.

„Мојата убава сестра“ - напиша Бојана покрај фотката.фото: Инстаграм Принтскрин