Котевска на Оскари во истиот фустан што го носеше Тајра во 2018

Во последен момент, корежисерката на „Медена земја“, Тамара Котевска се одлучи за креација од странски дизајнер.

Женски Магазин ја пронајде креацијата вредна 5500 долари.

Креацијата е на дизајнерот Марк Боуер, а истиот фустан го носеше супермоделот Тајра Бенкс, уште во август 2018-тата година, на „Америка има талент“.

Еве како Тајра ја износи оваа необична креација: Д.К.