Крајот на август ќе биде пекол: Три хороскопски знаци ќе имаат проблеми на сите полиња

Бик

Крајот на овој месец ќе биде тежок за вас. Кариерата оди по својот тек на некој начин, но вe очекуваат многу вербални конфликти со колегите, како и со претпоставените. Еден колега ќе ви задава главоболка. Едноставно, во сè што правите, тој ќе најде грешка. Совет: поместете го прагот на толеранција колку што можете повеќе.

Близнаци

Премногу сте преморени на работа. Дадени ви се рокови што не можат да се запазат. Сето тоа многу влијае на вас. Размислувате да побарате помош, но никој нема „слух“ за вашите проблеми. Целиот овој затворен круг ви создава тензија, што се рефлектира и на вашиот љубовен живот. Тука треба да заштедите барем малку чиста и здрава енергија затоа што вашиот партнер е пред „нервен слом“.

Девица

Многу неповолен крај на овој месец за вас кога станува збор за финансии и деловни активности. Едноставно негативната енергија ве исцрпува. Тоа е исто како да направите еден чекор напред, а потоа три чекори назад. Тоа создава страв во вас и ве води кон самоуништување. Тогаш сте најслаби и ги доведувате во прашање сите ваши одлични квалитети како што се организација на работата, распределба на одговорностите итн.