Лила откри кој ѝ е спонзор: Нека иде живот (ФОТО)

Пред неколку дена познатата македонска водителка и инфлуенсерка Лила Филиповска отпатува во Бодрум. Таа таму е со својот близок пријател Спасе, и уживаат во убавините на топлата Турција.


Овој пат водителката сподели фотографија со своја блиска пријателка која ѝ го организирала патувањето и стави интересен опис:

„Еве решив да ви го покажам мојот спонзор. Чест ми е што токму „таа е” ….успешна, упорна, професионална , ведра, вистинска лавица и мој „другар” и спонзор. Па нека иде живот. Мима“